thumbs-icon

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

Vrei sa spui ADIO calcarului?! Iata 4 PASI SIMPLI!

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Sfaturi Curatenie
  3. Vrei sa spui ADIO calcarului?! Iata 4 PASI SIMPLI!
Vrei sa spui ADIO calcarului?! Iata 4 PASI SIMPLI!
solutie, indepartare, calcar, dus, baie - topmop.ro

Exista mai multe metode pentru indepartare rapida a calcarului, insa unele sunt mai eficiente decat altele. Calcarul este inamicul nr.1 al baii sau al bucatariei tale si, tocmai de aceea, indepartarea sa rapida te poate scuti de multe cheltuieli suplimentare.

Din stiinta sau din pura fericire, exista cateva metode rapide si eficiente pentru eliminarea calcarului pe care si tu le poti folosi in casa. Insa, roadele succesului le poti obtine doar daca urmezi 4 pasi simpli!

4 PASI pentru indepartarea calcarului, indiferent de suprafete!

Pasul nr.1

Foloseste o solutie de calitate, special conceputa pentru indepartarea calcarului, pe care trebuie sa o aplici in grosime de 3mm pe suprafata afectata. Indicatiile sunt ca produsul aplicat sa actioneze circa doua ore. Chiar daca durata de asteptare este lunga, rezultatele merita asteptate!

curatare de calcar topmop

Pont : Daca calcarul este mai vechi, atunci este recomandat ca solutia sa actioneze 24 de ore.

De exemplu, in imaginea alaturata, echipa noastra calificata in servicii pentru curatenie a a avut o misiune, la prima vedere, imposibila.

Insa, cu multa rabdare, tact si solutii de curatenie profesionale, misiunea a fost finalizata cu succes, rezultatele fiind briliante!

Pasul nr.2

Dupa ce solutia a actionat, trebuie sa folosesti un instrument cu ajutorul caruia trebuie sa indepartezi calcarul depus. De exemplu, poti folosi un cutit, o lama sau un burete abraziv. In acest moment, calcarul ar trebui sa se indeparteze destul de usor, solutia aplicata avand rolul de a depietrifica suprafata afectata.

Pasul nr.3

Cu ajutorul unei periute de dinti sau a unei perii, freaca suprafata pe care ai aplicat solutia. Rolul acestei actiuni este acela de a indeparta orice urma de piatra. Acest pas include, de asemenea, multa rabdare! 🙂

Pasul nr.4

Ultimul pas necesita mare atentie. Dupa ce ai periat suprafata respectiva, trebuie sa o cureti cu alcool. Pentru a te asigura ca nu mai exista urma de calcar sau rugina, pregateste o solutie pregatita din 200 ml inalbitor si 100 ml apa pe care o vei aplica pe suprafata tocmai depietrificata.

Dupa ce totul se usuca complet, daca suprafata iti permite, poti aplica silicon alb sau transparent. Astfel, vei evita ca aparitia calcarului sa redevina o problema pentru tine!

Greseli pe care le poti evita!

  1. Achitionarea gresita a solutiei anticalcar si a produselor pentru curatenie pe care trebuie sa le folosesti.
  • daca doresti cu adevarat sa ai rezultate de succes in indepartarea calcarului, atunci cumpara solutii profesionale cu ajutorul carora misiunea sa nu fie una imposibila.
  1. Nu aplica silicion peste calcarul vechi!
  2. Nu folosi solutii care sa afecteze materialul din care sunt confectionate obiectele curatate.
  3. Urmareste pas cu pas indicatiile de aplicare a solutiei anticalcar.
  4. Foloseste manusi de manaj si evita inhalarea substantei in momentul aplicarii!

Rezultatele noastre in indepartarea calcarului si a ruginei:

       calcarul     solutii anticalcar

indepartare calcar topmop
Articole recomandate