thumbs-iconDespre noi » Firma de Curatenie Bucuresti » TopMop®

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

Despre noi

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Despre noi

Despre noi

welcome-img

Ducem pana la capat lupta cu murdaria!

Suntem o echipa de oameni curajosi si pregatiti sa lupte pana la capat pentru a castiga lupta cu murdaria, indiferent daca vorbim despre serviciile de curatenie la domiciliu, la birou, in blocuri sau in spatiile comerciale aflate in marile centre urbane ale capitalei. Infiintata in anul 2016, firma de curatenie TopMop a fost consolidata pe principii clar definite, nascute din dorinta de a oferi fiecarei persoane posibilitatea unui stil de viata adecvat zilelor noastre. Pentru noi curatenia nu inseamna doar curatarea si lustruirea spatiului, ci mai mult decat atat ea inseamna crearea unui stil de viata confortabil pentru fiecare dintre dumneavoasta!

Tocmai de aceea tinem pasul cu cele mai inalte exigente, motiv pentru care ne mandrim cu cei peste 3400 de clienti satisfacuti carora le-am trecut pragul pentru a le oferi un mediu de trai curat, parfumat si profund igienizat. De astazi puteti sa economisiti timpul de care dispuneti,  focusandu-va pe lucrurile care intradevar conteaza in viata dumneavoastra, incluzand familia si prietenii.

Noi suntem pregatiti sa venim in ajutorul celor care doresc sa iasa din rutina zilnica a curatenie oferindu-le cea mai buna ocazie de a cunoaste adevaratele atuuri ale unei firme de curatenie fara cusur:

Clienti satisfacuti

Apartamente curatate

Birouri curatate

Case curatate