thumbs-iconOferte Speciale Curatenie » Firma de Curatenie Bucuresti » TopMop®

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

Oferte speciale

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Oferte speciale

Oferte speciale

Cleaning-girl

Oferta speciala - CURATENIA CUSTOM

Special pentru cei care doresc un serviciu de curatenie la domiciliu personalizat, va punem la dispozitie oferta nostra custom. Cum fiecare persoana are propriile exigente si cerinte, echipa TopMop a creat aceasta oferta tocmai pentru a oferi liberatatea de a alege operatiunile de curatenie ideale pentru propria locuinta.

In limita a 4 sau 8 ore, cu mult spor si devotament, personalul nostru calificat in domeniul curateniei fara cusur se va ocupa in detaliu ca fiecare coltisor din casa dumneavoastra sa luceasca precum sclipirea unui diamant. Pachetul nostru de operatiuni incluse in cadrul curateniei custom sunt ideale tuturor locuintelor, indiferent daca sunteti proprietarii unor garsoniere, apartamente, case sau vile.

Ne-am hotarat sa aducem sanatatea in casa dumneavoastra tocmai de aceea va lasam sa alegeti operatiunile pe care echipa noastra le va realiza in casa dumneavostra in limita timpului alocat in functie de tipul locuintei.

Operatiuni incluse ofertei custom

PARERILE CLIENTILOR

PRESTAM SERVICII DE CURATANIE IN BUCURESTI

Din gama noastra de activitati puteti alege servicii de curatenie pentru locuinte civile, birouri, firme, spatii comerciale sau blocuri.
Alegeti tipul de curatenie dorit pentru locuinta sau afacerea dumneavoastra!

Apartamente

Case si Vile

Birouri si Firme

Blocuri