thumbs-iconCuratare Canapele si Saltele la Domiciliu, Bucuresti - TopMop

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

Curatatorie canapele si saltele la domiciliu

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Curatatorie canapele si saltele la domiciliu

Curatatorie canapele si saltele la domiciliu

 

 

Firma de curatenie TOP MOP, activeaza in domeniu de peste 2 ani si iti pune la dispozitie servicii complete de curatare si igienizare canapele ,saltele, tapiterii de scaune, fotolii, mocheta etc.

Concept nou pentru curatarea la domiciliu a canapelelor si saltelelor

 

Pentru serviciul de curatare canapele si saltele, folosim metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie, ce garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei,a prafului si o igienizare in profunzime a tapiteriei dvs.

Va asiguram ca, veti observa diferenta de la prima extractie.

Intentionezi sa iti cureti canapeaua sau salteaua si nu stii unde? Te simti jenant atunci cand ai invitati la tine acasa? Vrei sa mergi la o curatatorie canapele sau curatatorie saltele si nu ai suficient timp? Nu ai nici suficient spatiu pentru transportul acestora?

STAI FARA GRIJI!

Incepand cu 01 Ianuarie 2018, TOP MOP CLEANING STATION vine la TINE ACASA pentru ati rezolva aceste probleme.

Canapeaua si salteaua reprezinta locurile cu cel mai mult praf, bacterii si acarieni, la care se pot adauga din neatentie diferite pete, precum: pete de cafea, sucuri sau vin , dar si miros neplacut.

Ai de curatat o canapea , un fotoliu sau un scaun din piele? TOP MOP se ocupa cu grija de curatarea profesionala a acestora. Pentru a pastra obiectele din piele fara praf, acestea trebuie pozitionate in afara razelor solare directe și la cel puțin 2 metri distanta de o surst de caldura, cum ar fi caloriferul sau semineul. Atat cadura cat si lumina soarelui vor usca pielea, cauzand spargerea și decolorarea acesteia. Daca pielea nu este curatata minim o data la 6 luni, datorita prafului, murdariei, transpiratiei, bacteriilor etc., aceasta va incepe sa isi schimbe culoarea, va capata un luciu deloc atractiv si va incepe sa emita mirosuri neplacuta in locuinta dvs.

Recomandam curatarea canapelei/saltelei minim de doua ori pe an pentru un somn linistit si o buna sanatate a organismului TAU.

In acest sens echipa noastra poate interveni pentru a-ti curata canapeaua si a indeparta mirosurile neplacute, praful, acarienii sau petele, grasimea si colorantii.

Iti garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologia de injectie-extractia ,prin aspirare puternica.

Serviciile de curatat canapele si saltele la domiciliu in Bucuresti pornesc de la 119 Ron folosind echipamente profesionale si detergenti cu uscare rapida.

 

Preturi pentru curatarea canapelelor din material textil

 

Tip Canapea Pret
Cu 2 locuri 99 LEI
Cu 3 locuri 119 LEI
Cu 3 locuri+extensie 129 LEI
Cu 4 locuri 139 LEI
Cu 5 locuri 159 LEI
Extensie 20 LEI
Perna 10 LEI

 

Preturi pentru curatare saltele

 

Saltea Pret
O singura fata 119 LEI
Ambele fete 189 LEI

 

Preturi curatare scaune si fotolii din material textil

 

Tip mobilier Pret
Fotoliu 59 LEI
Scaun 19 LEI
Scaun cu spatar textil 29 LEI
Taburet 20 LEI

 

Preturi curatare canapele si fotolii din piele

 

Tip mobilier Pret
Canapea din piele cu 2 locuri 249 LEI
Canapea din piele cu 3-4 locuri de la 329 LEI
Coltar din piele cu 5-6 locuri de la 429 LEI
Fotoliu din piele 149 LEI
Taburet din piele 99 LEI