thumbs-iconCuratare saltele - Spalare la domiciliu - BUCURESTI - TopMOP

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

CURATARE SALTELE

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Curatare saltele

CURATARE SALTELE

Cauti servicii de curatare a saltelei la domiciliu? Ai ajuns unde trebuie! TopMop este echipa pregatita sa te intampine cu o gama completa de servicii profesionale pentru curatarea saltelei tale! 

 CURATARE SALTELE PRIN INJECTIE-EXTRACTIE

 

Locul iubit de acarieni, virusuri si bacterii este patul tau, acestia fiind direct responsabili de aparitia multiplelor tipuri de alergii. De asemenea, praful si petele vizibile, mucegaiul si mirosurile neplacute sunt inamici pe care nu ii poti indeparta cu solutiile uzuale de curatare. 

Iata cateva motive suficient de bune cat sa te determine sa alegi curatarea saltei prin tehnologia de injectie – extractie. 

Folosim metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie, ce garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei, a prafului si o igienizare in profunzime a saltelei.

PRET CURATARE SALTELE

SALT

PRET CURATARE SALTEA COMPOSA DINTR-O SINGURA FATA

tab-saltea-tab

PRET CURATARE SALTEA COMPUSA DIN DOUA FETE

Ce se ascunde in salteaua ta?

b0910_PlainF

Alergiile si tulburarile de somn au cauze diferite, de pilda, alergenii din saltea. Toate acestea pot sa apara noaptea prin tuse, stranut, nas infundat, ochi care curg, mancarime si infectii oculare sau respiratorii, care, la randul lor, inseamna somn intrerupt pentru tine si familia ta.

Fungii sunt microorganisme care exista pretutindeni, fiind extrem de periculosi pentru oamenii cu sistemul imunitar slabit.Ei exista in casa, sub forma unor perne incretite de culoarea gri inchis pe peretii umezi sau in porii de dimensiuni microscopice din aer ce se lipesc de pereti, saltele sau podele.

Locul tau preferat de odihna este si locul preferat al acarienielor. Acesta ofera un mediu propice pentru ca aceste microorganisme sa se dezvolte: caldura, umezeala si celulele moarte provenite din exfolierea pielii, ce reprezinta hrana pentru acestia. Salteaua, lenjeria de pat, pernele, pilotele si paturile cantoneaza un numar foarte mare de acarieni.
Saltelele au umiditate mare, greu de ventilat si cu sanse mari sa dezvolte in interior si la suprafata o gama larga de bacterii si virusi. Prin ele enumeram: infectia cu stafilococ (Staphylococcus aureus) si virusii meticilino-rezistenti (MRSA)

Nu trebuie sa amanam curatarea saltelei daca nu exista pete deoarece, transpiratia din timpul noptii este ridicata, iar acarienii prefera mediile cu umezeala si caldura, care le favorizeaza dezvoltarea. In plus, daca schimbi lenjeria,salteaua ramane murdara si nu ne desparte de ea decat o bucata subtire de material.

Curatarea si spalarea saltelei prin injectie extractie

INJECT

Tehnologia aspiratorului cu injectie-extractie trimite un jet puternic de apa cu solutie de curatare iar concomitent extrage acest jet printr-o aspirare puternica reusind in acest fel sa curate salteaua patului, atat la suprafata cat si in profunzime.

Principiul de functionare consta in pulverizarea pe suprafata saltelei a unei solutii composa din apa si detergent profesional cu rol in dizolvarea rapida a murdariei persistentă in tesatura, şi preluarea imediata a lichidului murdar prin aspirare si depunere într-un rezervor rezidual. Ca urmare a acestui procedeu, suprafata lasata în urma operatiei de curatare a saltelei va si curata si uscata.

Acest proces are loc la domiciliul tau, astfel incat totul sa fie cat mai comod si rapid. Datorita aspiratorului cu injectie extractie, intreg procesul se va desfasura in cel mai scurt timp! :) 

Timpul alocat pentru spalare si curatare difera usor in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor. Totusi, in mod normal timpul general pentru curatare este de 30 minute pentru spalare si curatarea unei saltele.

In urma procesului de curatare a saltelei este necesar un timp de uscare de 3-4h, ea ramanand usor umeda.

Avantaje si dezavantaje

curatare saltele la domiciliu in Bucuresti

Avantaje Salteaua curatata prin injectie extractie Salteaua curatata

clasic  

Igienizare in profunzime
Spumare redusa
Apa nu este retinuta
Elimina mirosurile

Curatarea saltelelor in 7 PASI SIMLI

PASI OPERATIUNI
PASUL 1  folosim spuma activa pentru materialul murdar
PASUL 2 inmuiem tesatura cu aburi pentru a deschide porii
PASUL 3 curatam salteaua cu o perie speciala
PASUL 4 injectam apa curata pentru a improspata local
PASUL 5 extragem intreaga murdarie injectand apa curata
PASUL 6 igienizam intreaga suprafara a saltelei pe care o curatam
PASUL 7 ultima operatiune este extragerea apei pana la uscarea saltelei

Cele mai uzuale tipuri de saltele pe care le curatam

Tipuri de saltele OPERATIUNI
Curatat saltele DORMEO  vom lua in considerare si sfaturile producatorilor destinate materialului
Curatat saltele RELAXA se va folosi metada injectie-extractie
Curatat saltele arcuri curatam saltele pe arcuri
Curatat saltele spuma curatam saltele din spuma
Spalat saltele de pete petele pot fi eliminate intre 60% – 100% in functie de tipul petei.

Rezultatele noastre

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Ce produse folosim pentru curatarea saltele?

Produsele de tip detergenti  pe care le folosim pentru spalarea si igienizarea saltelelor sunt profesionale, folosit numai pentru metoda de curatare-spalare de injectie extractie.

Detergentii folositi pentru spalarea saltelei pot afecta copii?

Detergentii folositi pentru curatarea saltelelor nu sunt toxici, neavand in componeta lor substante de tip alergenice.

Animalele de companie pot fi afectate de solutiile folosite in procesul de curatare saltele?

Nu, detergentii nostri nu vor afecta animalele de companie. Ei nu destinati uzului profesional, insa nu au in componenta lor substante incadrate in clasa toxica

Garantati indepartarea tuturor petelor de pe saltea?

Exista exceptii in care petele nu se pot indeparta in integralitatea. Aici, succesul procesului depinde de foarte multi factori (timpul care a trecut de cand este pata, ce a curs pe locul respectiv). Petele se pot indeparta in procent diferit de la 60% pană la 100%.
Se vor utiliza solutii speciale de curatare, antialergice si cu proprietati dezinfectante.

welcome-img

Curatare saltele in Bucuresti - servicii profesionale acasa

Firma de curatenie Bucuresti TopMop este dedicata clientilor sai, oferind servicii exceptionale de curatare si spalare saltele la domiciliu. Continuam sa ne mandrim cu reputatia noastra in randul clientilor, mentinandu-ne accentul pe viziunea si misiunea noastra de baza.
Ne dorim sa fim firma din Bucuresti dominanta in curatarea saltelelor la domiciliu clientului, astfel ca profitam de fiecare solicitare pentru a aduce zambetele pe buzele tuturor celor care decid sa aiba incredere in serviciile noastre profesionale.

Ce spun clientii nostri?