thumbs-icon

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

CORONAVirus (coVID-19) : Totul despre CURATENIA in casa sau la BIROU

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Sfaturi Curatenie
  3. CORONAVirus (coVID-19) : Totul despre CURATENIA in casa sau la BIROU
CORONAVirus (coVID-19) : Totul despre CURATENIA in casa sau la BIROU
Curatarea caselor si birourilor in pandemie topmop

DE CE ESTE TREBUIE SA FACEM CURATENIE MAI DES IN CASELE, DAR SI IN CLADIREA IN CARE LOCUIM / MUNCIM?

Cat timp poate noul coronavirus sa traiasca pe o suprafata, cum ar fi, un maner de usa sau butoanele de la lift, după ce cineva infectat le atinge?

Un studiu realizat în aceasta saptamana constata ca virusul poate supravietui pe suprafete dure, cum ar fi plasticul si otelul inoxidabil, pana la 72 de ore și pe carton, pana la 24 de ore.

„Acest virus are capacitatea de a ramane viabil timp de zile”, spune autorul studiului, James Lloyd-Smith, profesor asistent de ecologie și biologie evolutiva la Universitatea din California, Los Angeles, care cerceteaza modul in care apar agentii patogeni.

Desi Organizatia Mondiala a Sanatatii a estimat anterior timpul de supravietuire pe suprafete a fi de „cateva ore pana la cateva zile”, bazat pe cercetarea altor coronavirusuri, acesta este primul studiu realizat de oamenii de stiinta de la un laborator federal care testeaza virusul efectiv care provoaca curentul pandemie, CoVID-19.

Studiul asteapta sa fie publicat.

Este interesant faptul ca unele suprafete sunt mai putin ospitaliere pentru CoVID-19. De exemplu, virusul a ramas viabil pe cupru doar aproximativ 4 ore.

Este util sa stim cat timp poate ramane in viata, desigur, deoarece virusul poate contamina suprafetele atunci cand o persoana infectata stranuta sau tuseste. Picaturile respiratorii încarcate de virus pot ateriza pe butucuri, butoane pentru ascensor, balustrade sau blaturi – si pot raspandi virusul oricui atinge aceste suprafete.

Si ce spune de mancare Kuritzkes? „Mancarea nu este probabil un factor de risc major aici”. Asta pentru ca majoritatea infectiilor din noul coronavirus incep cu sistemul respirator, nu cu tractul digestiv. Deci infectia provine din obtinerea virusului pe maini si apoi atingerea propriilor ochi, nas si gura. „De o mai mare îngrijorare ar fi ustensilele si farfuriile si canile care ar putea fi gestionate de un numar mare de oameni într-o cafenea, de exemplu”, spune el.

Deci, ce poți face pentru a te proteja? Ei bine, probabil ai auzit deja asta.

curatenia in casa si birouri in pandemia de coronavirus topmop
  • Spala-ti mainile si sterge suprafetele care intra in contact si cu alte persoane.
    Urmati aceste sfaturi pentru curatarea suprafetelor proprii si ma ales cele publice.
  •  Stergeti bine si corect suprafetele utilizand produse pe bază de amoniac, alcool sau clor. Nu folositi servetele pentru bebeluși la curatenie deoarece nu sunt eficiente!!

Atentie!!! Nu combinati aceste solutii. Stergeti suprafetele ori cu produse pe baza de amoniac ori clor. Daca le combinati , puteti obtine un gaz toxic care provoaca dificultati in a respira si dureri in piept!!!
Mentinerea suprafetelor pe care le atingeti in timpul zilei in permanenta dezinfectate și curatate cu produse aprobate va ajuta la reducerea raspandirii coronavirusului.

„Lucrul bun despre COVID-19 este ca nu necesita substante chimice de curatare unice pentru dezinfectarea mainilor si a suprafetelor „, spune Andrew Janowski, un expert in boli infectioase la Scoala de Medicina a Universitatii Washington si Spitalul de Copii din St Louis.

curatenie profesionala case si birouri topmop

Acum mai des ca niciodata trebuie sa va curatati caminul , cladirea in care locuiti dar si spatiul in care lucrati. TopMop curata si igienizeaza la cel mai inalt nivel.

Stim ca nu ai timp , stim ca in aceste zile dificile doresti sa iti petreci cat mai mult timp cu familia, de accea noi va sarim in ajutor!

Echipa TopMop utilizeaza echipamente de protectie si stie exact ce produse de curatenie si dezinfectanti trebuie sa foloseasca pentru a te feri de noul coronavirus.

Articole recomandate