thumbs-icon

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

TOP MOP se numără printre puținii furnizori de servicii de curățare pentru tapițerie din piele

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Sfaturi Curatenie
  3. TOP MOP se numără printre puținii furnizori de servicii de curățare pentru tapițerie din piele
TOP MOP se numără printre puținii furnizori de servicii de curățare pentru tapițerie din piele
Curatare profesionala canapele in Bucuresti topmop
Firma de Curatenie Bucuresti » Firma Servicii Curatenie Profesionala » TopMop

Tapițeria din piele se va murdări și se va usca. Grăsimea provenita de la noi, transferata tapiteriilor din piele prin atingere, scurgerile din alimente, etc. pot pata pielea, ceea ce necesită un tratament de curățare imediată , pentru a crește șansa de a îndepărta murdăria complet.

Pe lângă curățare, tapițeriile din piele au nevoie și de o hidratare regulată, deoarece pielea se poate crăpa în timp.

Beneficiile serviciului de curățare a tapițeriei din piele realizat de catre TOP MOP

  1. Șamponul și crema de curățare a pielii utilizate de echipa TOP MOP sunt special concepute pentru a curăța și hidrata tapițeria din piele. Utilizam doar produse profesionale ce au fost testate pe mai multe tipuri de tapițerie din piele, producând rezultate excelente de curățare fără a deteriora sau ataca pielea.
  2. Tratamentul eficient de curățare a pielii

Specialiștii în curățarea pielii de la TOP MOP sunt echipati cu echipamente și produse eficiente și sigure de curățare a pielii, pentru a asigura cele mai bune rezultate. Specialiștii noștri sunt, de asemenea, instruiți cum să curețe tapițeriile din piele in diferitele grade de deteriorare și in functie de tipul de piele.

  1. Fără produse din comert

În loc să testati diferitele produse de curățare a pielii sau asa presupusele produse de pe piață,riscand să o deteriorați, puteți apela cu incredere la specialiștii in curatare si hidratare a pieselor de mobilier din piele de la TOP MOP.

Cum curatam noi TOP MOP pielea?

Curatare profesionala saltele topmop

Canapeaua din piele va suferi mai întâi o șamponare minuțioasă pentru a îndepărta murdăria și grăsimea de pe suprafață. TOP MOP folosește o perie rotativă specială care va infuza șamponul de curățare din piele pe tapițeria din piele.

După șamponare completă, specialiștii noștri în curățarea pielii aplica cu atenție crema hidratantă pe tapițeria din piele. Crema hidratantă umezeste tapițeria importanta pentru a preveni crăparea pielii.

Tapițeriia din piele poate fi ștearsa și hidratata lunar pentru a menține pielea „sanatoasa”, asa cum si noi ne hidratam pielea de cateva ori pe zi.

Pentru o curățare minuțioasă a pielii, va recomandăm curățarea profesională a canapelelor  cel puțin o dată pe an, pentru a vă asigura că murdăria și petele sunt îndepărtate bine înainte de a colora definitiv pielea.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a afla mai multe despre tratamentul de curățare a tapițeriei din piele realizat de echipa TOP MOP!

REZULTATE CU SUCCES! 

Articole recomandate