thumbs-icon

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

APA OXIGENATA: Intrebuintari inedite in curatenie

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Sfaturi Curatenie
  3. APA OXIGENATA: Intrebuintari inedite in curatenie
APA OXIGENATA: Intrebuintari inedite in curatenie
Curatare profesionala covoare topmop

Apa oxigenată în curățarea casei tale

Apa oxigenată  este un produs ușor de găsit în supermarket-uri deoarece este considerată unul dintre cele mai sigure si mai ieftine dezinfectante naturale disponibile.

Prin oxidare, un proces de ardere controlat, acest produs poate distruge, indeparta sau elimina numarul de germeni, pana la limita la care prezenta microbilor nu mai creeaza risc de imbolnavire.

De la curățare si dezinfectare până la îndepărtarea petelor, apa oxigenata poate fi aliatul dvs de incredere , pe care nu ar trebui sa il sariti de pe lista dvs de cumparaturi.

Apa oxigenată este folosită de obicei în scopuri medicinale, dar are și utilizări în gospodărie, mai ales pentru curățarea caminului in care locuiesti. Dacă vă aflați mereu în căutarea alternativelor ecologice la produsele de curățat, apa oxigenata are numeroase proprietăți deosebite care vă pot fi de folos.

  • Apa oxigenată este un produs foarte economicși poate deveni aliatul dumneavoastră în curățenia casei.

Mod de utilizare

Într-un pulverizator, diluați părți egale de apă oxigenată (concentrație 3%) și apă minerală. Amestecul îl puteți folosi pentru a dezinfecta baia,grupurile sanitare, blatul de bucătărie, aragazul, tocătorul, frigiderul si alte suprafete.

O notă rapidă: testați într-o zonă ascunsă pe orice suprafață din bucătărie înainte să o utilizați într-o aplicație mai largă, pentru a vă asigura că nu veți avea nicio decolorare ciudată

  • Pentru a curăța mașina de spălat vase, pulverizați o singură dată apă oxigenată în compartimentul pentru detergent si VOILA, masina este ca noua!
  • Apa oxigenata poate fi si un excelent  înălbitor pentru hainele albe. În același mod în care utilizați si înălbitorul, puteți utiliza si apa oxigenata si sincer, noi susținem că aceasta din urma se comportă chiar mai bine.

Daca sunteti mama tanara, la inceput de drum, va recomandam apa oxigenata pentru a scapa de petele de pe hainutele bebelusului dvs.

Multe mame la inceput de drum ne întreabă cum pot scapa de petele de pe hainute.

Aici aveti tot ceea ce trebuie să faceti, cu eforturi minime.

Luați o ceașcă cu apa oxigenata, adăugați-o în compartimentul masinii dvs de spalat ,așa cum ați proceda în mod normal cu oricare alt înălbitor si apasati pe butonul de pornire al masinii dvs.

Apa oxigenata are această abilitate uimitoare, în special in cazul petelor proteice,de a rupe legătura dintre murdărie și țesături.

Dacă aveți o pată de sânge, turnați apă oxigenată direct pe aceasta,așteptați câteva minute, frecați bine și clătiți ca de obicei.

Pata ta se va desprinde și se va spăla cu ușurință.

  • Introduceți periuțele de dinți în puțină apă oxigenată.Veți scăpa de bacteriile și virușii care se pot acumula după un timp de folosire si astfel va puteti schimba periuta mai rar.

Totodata puteti inlocui apa de gura cu apa oxigenata. Ajuta la preveirea cariilor si inalbeste smaltul dintilor.

  • Dacă aveți recipiente pentru gatit de pe care nu ați putut elimina rămășițe arse , preparați o pastă din bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Frecați zonele cu probleme cu acest amestec. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți bine.
  • Pentru a dezinfecta fructele și legumele înainte de a le consuma, amestecați o parte de apa oxigenata cu două părți de apă.
Articole recomandate