thumbs-icon

clock-iconProgram: L-V (8:00 - 18:00)

mobile-icon

Sunati pentru curatenie0767 824 640

Grasimea intarita iti da batai de cap? Scapa acum de ea!

  1. Firma de curatenie Bucuresti
  2. Sfaturi Curatenie
  3. Grasimea intarita iti da batai de cap? Scapa acum de ea!
Grasimea intarita iti da batai de cap? Scapa acum de ea!
curatarea aragazului, solutie curatare, burete de curatat - topmop.ro

Adesea, grasimea reuseste  sa puna stapanire pe aragaz, in cuptorul acestuia sau in cuptorul cu microunde, iar tie iti este destul de greu sa o indepartezi in profunzime? Ei bine, pentru ca timpul petrecut de tine sa se reduca in mod considerabil, iata cateva metode inteligente pe care sa le aplice in momentul in care vrei sa scapi de grasimea intarita!

Cum si cu ce se curata grasimea arsa si intarita?

Pentru inceput, trebuie spus faptul ca este mai bine sa previi acumularea grasimii pe aragaz sau in cuptorul acestuia. Asadar, o prima regula de aur pentru tine este aceea sa cureti aragazul dupa fiecare utilizare, astfel vei evita sa duci o lupta crancena cu grasimea.

Insa, daca esti deja in situatia in care grasimea arsa sau intarita a pus stapanire pe electrocasnicul tau, iata cum si cu ce se poate curata!

ponturi-pentru-a-curata-perfect-cuptorul-aragazului-si-cuptorul-cu-microunde

Pentru grasimea arsa:

Este indicat sa nu folosesti un burete abrasiv, intrucat la frecare, acesta va zgaria smaltul. Pregateste apa calduta in care poti turna cateva picaturi de detergent lichid pentru indepartarea grasimii si apoi, sterge aragazul cu o carpa moale sau cu o laveta.

Pentru grasimea intarita:

Pregateste apa calduta in care poti dizolva bicarbonat de sodiu sau presara bicarbonat de sodiu peste grasimea intarita, dupa care pulverizeaza apa calda peste acesta. Lasa solutia sa actioneze timp de 12 ore, dupa care sterge aragazul cu ajutorul unei lavete! Cu siguranta, rezultatele te vor bucura!

Geamul cuptorului:

O alta problema cu care te-ai confruntat, cu siguranta, este geamul cuptorului. Acesta aduca o cantitate enorma de grasime intarita, iar curatarea sa este un adevarat cosmar!

Pentru a scapa usor si eficient de ea, pregateste o pasta compusa din bicarbonat si suc de lamaie! Dupa ce solutia este gata, aplic-o pe toata suprafata geamului si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Ulterior, foloseste un burete pentru indepartarea sa!

Gratarul:

Gratarul este parte a cuptorului, deci si el se va afla sub domnia grasimii! Pentru a scapa de frecatul haotic al barelor ce alcatuiesc gratarul, tot ce trebuie sa faci este sa il inmoi intr-o solutie alcatuita din apa calda si bicarbonat, fie intr-o solutie compusa din apa calda si detergent.

In imaginea alatura, dupa o solicitare primita in vederea serviciului de curatenie la domiciliu,  iti prezentam rezultatele noastre in lupta cu grasimea arsa si intarita.

curatare profesionala case si apartamente topmop
Curatare de grasime cuptor topmop
curatare profesionala bucatarie topmop

Interiorul cuptorului:

Pentru ca este un spatiu inchis pe care il folosesti in vederea pregatirii feluritelor tipuri de mancare, este extrem de important sa nu il cureti cu ajutorul substantelor chimice!

Mirosul emanat de orice produs chimic folosit va ramane impregnat in interiorul cuptorului si astfel, ezidurile chimice vor altera gustul si calitatea preparatului.

Asadar, cel mai indicat este sa folosesti o solutie naturala compusa din apa calda si bicarbonat de sodiu, doua elemente care nu iti pot lipsi din bucatarie!

Pentru a te bucura mai mult timp de electrocasnicele din casa ta, afla ca durata lor de viata poate fi prelungita daca intretinerea lor se realizeaza cu regularitate, deci curatarea se va realiza la timp!

Si tu poti apela cu incredere la serviciile de curatenie marca TopMop, echipa care are grija de casa ta!

Articole recomandate